Skip to main content
test
Intresserad av ströjobb inom småbarnspedagogiken? - Loviisan kaupunki

Lovisa är en tvåspråkig stad invid havet med under 15 000 invånare. Vi har nio daghem och ett gruppfamiljedaghem. Närheten till naturen och tvåspråkigheten är våra styrkor. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder och ett arbetssätt som beaktar barnets bästa.

Nu söker vi dig som är genuint intresserad av att jobba med barn. Vi kan erbjuda VIKARIAT av varierande längd i både svenska och finska enheter. I första hand söker vi barnskötare och gruppfamiljedagvårdare. Vikariatens längd varierar mellan en dag och flera veckor.

Om du har tidigare erfarenhet av arbete bland barn och unga eller utbildning inom branschen är det en fördel, men hos oss får du också en möjlighet att samla arbetserfarenhet. Vi förutsätter att vikarierna inom småbarnspedagogiken har fyllt 18 år. Vi begär även ett giltigt straffregisterutdrag enligt lagen (504/2002).

Om du är intresserad av vikariat hos oss, registrera dig i vårt vikariatregister och fyll i en ansökan via länken "sök arbetsplats". Vi erbjuder olika långa vikariat både på finskspråkiga och svenskspråkiga daghem samt i vårt gruppfamiljedaghem. Lovisa stad erbjuder för tillfället skiftes- och veckoslutsvård i två enheter. Om du är intresserad av arbete i någon specifik enhet, skriv in detta i rutan för tilläggsuppgifter.

Läs mer

http://www.lovisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

daghemsföreståndare Päivi Ahola (Fredsby och Tessjö daghem samt Määrlahden och Ruukin päiväkodit), tfn 044 5651 084, paivi.ahola@loviisa.fi
daghemsföreståndare Sofia Lindstedt (Forsby och Isnäs daghem), tfn 050 3827 568, sofia.lindstedt@loviisa.fi
daghemsföreståndare Lena Rosenqvist-Huhtanen (Hembacka och Villekulla daghem, Valkon päiväkoti och Lyckebo), tfn 040 5519 115, lena.rosenqvist-huhtanen@loviisa.fi

Lär dig mer om oss

Lovisa stad, Småbarnspedagogik

Kom och jobba i Finlands bästa småstad!

I Lovisa bor 15 000 aktiva och deltagande invånare. I Lovisa hittar du en havsnära boendeidyll, livskraftiga byar och en fridfull natur. Stadens cirka 1 000 anställda erbjuder människonära och företagsvänlig service på två språk.


Adress: Schäsvägen 3, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat