Skip to main content
test

Mylly-Antin koulun perusopetuksessa sekä aamu- ja iltapäivätoiminnassa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja mahdollisesti pitkäaikaisiin koulunkäynninohjaajien sijaisuuksiin. Haemme koulunkäynninohjaajia, lähihoitajia, lastenhoitajia, sosionomeja, myös muun alan koulutus käy. Tukiviittomien ja erilaisten kommunikaatiomenetelmien hallinnasta on hyötyä, mutta eivät ole pakollisia.

Tehtävän edellyttämä kelpoisuus on koulunkäynninohjaajan ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai sosiaali- ja terveysalan ammattitutkinto tai muu soveltuva tutkinto.

Koulussamme työskentelet kuuden henkilön tiimissä, jossa on yksi opettaja ja viisi koulunkäynninohjaajaa. Työssä kohtaat kehitysvammaisia ja autismin kirjon oppilaita, joiden hurmaava persoonallisuus ja aitous on jotain sellaista, mikä vie mennessään. Oppilaat ovat tällä hetkellä vuosiluokilla 1-9. Työhön liittyy oppilaiden koulutyön ohjaaminen, mutta myös hoidolliset toimet. Oppilaamme tarvitsevat apua kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Mikäli kiinnostuit, soita ihmeessä, keskustellaan lisää. Työhön perehdytetään eikä yksin tarvitse selvitä.

Koulu sijaitsee Kärsämäen kappelin kupeessa Turussa. Koulumme sijainti mahdollistaa bussilla kulkemisen ja omaa autoa käyttävälle löytyy ilmainen parkkipaikka.

Yli kolme kuukautta kestäviin sijaisuuksiin tulee toimittaa rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja Minna Viinamäki, minna.viinamaki@raisio.fi ja 050 4062987.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Viinamäki, rehtori, 050 4062987

Lisätietoja

Mylly-Antin koulu

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksen moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 800 ammattilaista.


Osoite: Tiemestarinkatu 3B, 20360 Turku
Raision kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat