Skip to main content
test

Kempeleen kunnan ateria- ja puhdistuspalveluissa on tarjolla laitoshuoltajan sekä yhdistelmätyöntekijän eripituisia sijaisuuksia.

Laitoshuoltajan työtehtäviin kuuluvat ylläpito- ja perussiivoustehtävät erilaisissa asiakasympäristöissä, pääosin päiväkoti- ja koulukohteissa. Yhdistelmätyöntekijän työtehtäviin kuuluu lisäksi ateriapalvelutehtäviä.

Toivomme hakijalta catering-alan perustutkintoa, laitoshuoltajan ammattitutkinto tai muuta vastaava koulutusta. Tuemme myös mahdollisuutta kouluttautua alalle oppisopimuksella.

Arvostamme aurinkoista palveluasennetta ja reipasta otetta työhön, hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteellisuutta, joustavuutta sekä kykyä tehdä työtä niin itsenäisesti kuin ryhmässä.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti Kuntarekryn kautta 29.7.2024 klo 09:00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.kempele.fi/tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa ateria- ja puhdistuspalvelupäällikkö Marjo Rauma, puh. 050 3430397.

Lisätietoja

Ateria- ja puhdistuspalvelut

Kempele kuuluu eturivin kasvu- ja elinvoimakuntien joukkoon Suomessa. Olemme reilun 19 000 asukkaan nuorekas ja ketterä kunta, jossa kaupunki ja maaseutu kohtaavat ihastuttavalla tavalla. Kempele sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella 10 minuutin ajomatkan päässä Oulusta.

Annamme asukkaillemme turvallisen ympäristön elää arkea ja toteuttaa unelmia. Uskomme kumppanuuteen, yhdessä tekemisen voimaan ja positiiviseen ilmapiiriin. Toimimme rohkeasti ja luomme uutta. Toimintaamme kannattelevat keskinäinen luottamus, halu ja kyky tehdä yhteistyötä sekä usko tulevaisuuteen.

Hyvä kasvaa Kempeleessä!


Osoite: Kempele, 90440 Kempele

Sinulle suositellut työpaikat