Skip to main content
test
Ohjaajien sijaisuudet opetuspalveluissa - Muuramen kunta

Haemme ala- ja yläkouluihin tekijöitä koulunkäynnin- sekä aamu- ja iltapäivätoiminnanohjaajien sijaisuuksiin. Sijaisuuksien kesto voi vaihdella päivästä muutamaan viikkoon. Arvostamme kasvatus- tai ohjausalan koulutusta sekä aiempaa kokemusta, mutta emme pidä sitä pakollisena vaatimuksena lyhyiden sijaisuuksien hoitamiseksi.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakijan tulee huolehtia käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Pidemmät sijaisuudet sekä määräaikaiset ja toistaiseksi täytettävät työsuhteet julkaistaan erillisinä ilmoituksina Kuntarekryn sivuilla.

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sanna Rauhala, opetuksen tuen päällikkö
p. 040-834 4873

Lisätietoja

Opetuspalvelut

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat