Opettaja, koulunkäynnin ohjaaja (keikkatyö) - Nurmijärven kunta

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Tarjoamme lyhytaikaisia sijaisuuksia

OPETTAJILLE JA KOULUNKÄYNNIN OHJAAJILLE

alan ammattilaisten lisäksi alalle opiskeleville sekä myös soveltuville alasta kiinnostuneille.

Nurmijärvellä on 23 koulua, joista 15 on alakoulua, kaksi yhtenäiskoulua, kolme yläkoulua, yksi erityiskoulu ja yksi ruotsinkielinen koulu (vuosiluokat 1-6). Lisäksi koulutuspalvelut ylläpitää kahta lukiota. Lisätietoja Nurmijärven kunnan kouluista ja oppilaitoksista saa Internetistä osoitteesta http://www.nurmijarvi.fi/perhe_ja_hyvinvointi/opetus_ja_koulutus

Avoimella hakemuksella voit ilmoittautua koulutuspalveluiden sijaisjärjestelmään. Kun olet täyttänyt avoimen hakemuksen, otamme Sinuun yhteyttä ja tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Sijaisilta odotamme taitoa mukautua erilaisiin työyhteisöihin, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätietoja saat rekrytoijalta p. 040 317 4798, koulutusrekry@nurmijarvi.fi

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu sijaiseksi koulutuspalveluihin! Odotamme hakemustasi!

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-2700
  • 26.10.2016 - 31.12.2022 23:59
  • NurmijärviUusimaa

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat