Skip to main content
test

Nurmijärvi - paremman arjen ilmiö

Tervetuloa meille keikkatyöntekijäksi Nurmijärven kunnan koulutuspalveluihin! Tarjoamme lyhytaikaisia, 1-12 vuorokauden pituisia keikkatöitä, alan ammattilaisten lisäksi myös opiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille. Meillä on tarjolla sijaisuuksia luokanopettajana, aineenopettajana, koulunkäynnin ohjaajana sekä oppilasohjaajana.

Nurmijärvellä on 25 koulua, joista 16 on alakoulua (vuosiluokat 1-6), 2 yhtenäiskoulua (vuosiluokat 1-9), 3 yläkoulua (vuosiluokat 7-9), yksi erityiskoulu ja yksi ruotsinkielinen koulu (vuosiluokat 1-6). Lisäksi koulutuspalvelut ylläpitää Nurmijärven lukiota, joka toimii kahdessa toimipisteessä.

Sijaisilta odotamme taitoa mukautua erilaisiin työyhteisöihin, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhdetaitoja, riittävää suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Huomioithan, että ennen keikkatyön aloittamista on esitettävä voimassa oleva rikosrekisteriote.

Avoimella hakemuksella voit ilmoittautua koulutuspalveluiden sijaisjärjestelmään. Kun olet täyttänyt hakemuksen, otamme sinuun sähköpostitse yhteyttä ja sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Lisätietoja antaa HR- asiantuntija Noora Savolainen, p. 040 317 4798 tai koulutusrekry@nurmijarvi.fi

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

HR- asiantuntija Noora Savolainen, p. 040 317 4798 tai koulutusrekry@nurmijarvi.fi

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat