Ströjobb på skolor - Porvoon kaupunki

KOM OCH STRÖJOBBA I STADEN FÖR LÄRANDE OCH TILLVÄXT

Skicka din ansökan och kontakta sedan rekryteringssekreterare Matilda Isohella tfn 040 193 1754. Först efter intervjun kan du få ströjobb.

Borgå är en stad för utveckling och lärande, där man tillsammans arbetar för en bättre vardag och en hållbar morgondag. Borgå har 29 skolor och totalt över 500 lärare.
Borgå stad använder Kommunrekrys elektroniska vikarieregister för att anställa vikarier. Vikarieregistret används för rekryteringen av vikarier som varar under tre månader.

För vikariat som lärare och skolgångshandledare förutsätter vi att du fyllt 18 år. Vi önskar att sökanden har utbildning/studieplats, examen på andra stadiet (gymnasium eller institutnivå) eller erfarenhet inom branschen. Framför allt letar vi efter motiverade och ivriga ströjobbare som är lämpliga för uppgifter inom undervisningsbranschen.
Sökanden ska dessutom visa upp ett gällande straffregisterutdrag i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn (504/2002).
Det är lätt att registrera sig som strömjobbare: du behöver bara skapa ett eget användarnamn och lösenord.

OBS! Om du redan tidigare har skapat ett användarnamn och lösenord i Kuntarekrysystemet, använd dem i inloggning. Skapa inte ett nytt användarnamn.

Spara användarnamnet och lösenord för dig själv för senare användning så att du vid behov kommer åt att uppdatera dina uppgifter och tillgänglighet.
På intervjun kontrollerar vi din identitet, examens- och arbetsintygen i original samt det övriga kunnandet. Om du är studerande ska du visa ditt senaste studieutdrag över genomförda studier.

Om du redan gör vikariat hos oss utanför systemet bör du ändå registrera dig som vikarie så att dina uppgifter hittas i systemet.

Välkommen på ströjobb!

Läs mer

http://www.borga.fi/skolor-och-studier

Mer om arbetsgivaren

Rekryteringssekreterare Matilda Isohella tfn 040 193 1754

Utbildningstjänster
Adress: Borgå, 06100 Porvoo

Vackra och historiska Borgå är en stad som hela tiden växer och utvecklas. Borgå är också drömmarnas hemstad för över 50 000 invånare.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och läget som metropolområdets östra centrum gör vår stad till en lockande arbetsplats och bostadsort.

Borgå stad sysselsätter ca 3 500 personer i mångsidiga uppgifter och är den största arbetsgivaren i östra Nyland. Vi satsar på våra anställdas välbefinnande, erbjuder mångsidiga motionsmöjligheter och uppmuntrar våra anställda att utveckla sina egna kunskaper och arbetsuppgifter. Borgå stad är en rökfri arbetsplats. Sök till oss. Människorna gör staden!