Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen ammattilaiset - Urjalan kunta

Viihtyisä ja vireä Urjalan kunta hakee osaavia ja motivoituneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia

Urjalan varhaiskasvatus elää dynaamista ja kehittämismyönteistä aikaa. Kuntamme on koulutusmyönteinen ja Urjalassa satsataan lasten oppimisympäristöihin. Urjala sijaitsee eteläisellä Pirkanmaalla hyvien liikenneyhteyksien varrella, noin 45 minuutin päässä Tampereelta. Työssä käyminen on mahdollista lisääntyneillä bussiyhteyksillä Valkeakoskelta sekä Viialan ja Toijalan rautatieasemilta. Työnantajana Urjalan kunta on osaamista ja työhyvinvointia arvostava, vastuullinen ja työntekijäystävällinen. Asukkailleen kunta tarjoaa mahdollisuuden edulliseen kulkemiseen matkahuollon palvelusetelillä. Kunnan työntekijöiden käytössä on kattava työterveyshuolto, e-passi ja maksuton kuntosaliavain.

Etsimme varhaiskasvatuksen ammattilaisia, joilla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää varhaiskasvatustyötä ja työyhteisöä. Haemmekin uusia osaavia ja motivoituneita työntekijöitä joukkoomme. Olisitko sinä yksi meistä?

Urjalan kunta on panostanut uusiin päiväkoti- ja koulurakennuksiin. Myös vanhempia rakennuksia on remontoitu ja päivitetty vastaamaan tämän päivän päiväkotien tarpeita. Työnantajana Urjalan kunta panostaa henkilöstön hyvinvointiin mm. ePassin ja tyhy-toiminnan muodossa ja kannustaa kouluttautumaan.

Urjalassa luonto ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet ovat lähelläsi ja asuminen on edullista.

Haemme: varhaiskasvatuksen opettajia lyhytaikaisia sijaisia eri tehtäviin

Tarjoamme: terveen ja turvallisen työympäristön ammattitaitoiset ja osaavat työkaverit hyvinvoivan työyhteisön hyvät koulutusmahdollisuudet

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) § 28 mukainen pätevyys ja erinomainen suomen kielen taito.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Ennen palvelussuhteen alkamista on esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jokinen Jaana, päiväkodin johtaja, jaana.jokinen@urjala.fi tai 040 335 4317

Lisätietoja

Urjalan kunta, Sivistyspalvelukeskus, varhaiskasvatus

Kulttuuria kukkiva Urjala! Urjala on reilun 4500 asukkaan pieni kunta hyvien yhteyksien päässä Etelä-Pirkanmaalla. Puhallamme yhteen hiileen ja johdamme osallistavasti ja kannustavasti. Annamme mahdollisuuden vaikuttaa ja luomme kulttuurin, joka kannustaa tavoitelähtöiseen ideointiin ja kokeiluihin. Rohkea Urjala näkyy ja kuuluu.

Urjalan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Tampereentie 6, 31760 Urjala
Urjalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat