Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin varhaiskasvatusyksiköissä on haettavana lyhytaikaisia sijaisuuksia.

Varhaiskasvatuksen lyhytaikainen sijainen vastaa lapsen hoidosta, fyysisestä hyvinvoinnista, siisteyskasvatuksesta ja hygieniasta. Hän huolehtii lapsen turvallisen oppimisympäristön ylläpitämisestä, siisteydestä ja viihtyvyydestä. Sijainen osallistuu myös huoltajien kanssa tehtävään yhteistyöhön aktiivisesti ja vuorovaikutteisesti.

Käy täyttämässä tuberkuloosikysely osoitteessa: file:///C:/Users/jokiria/Downloads/Tuberkuloosikysely%201%20uusille%20ty%C3%B6ntekij%C3%B6ille_01.pdf ja liitä tiedosto hakulomakkeelle tehtäväkohtaiset lisätiedot kohtaan.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksiköiden johtajat, s-postit ovat muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi, puhelinnumerot on saatavilla Nokian kaupungin varhaiskasvatuksen nettisivuilta.

Lisätietoja

Nokian kaupunki, sivistyspalvelut, varhaiskasvatus

Nokia on kasvava, yli 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Nokian kaupungilla työskentelee noin 1300 eri alojen ammattilaista. Kaupunki tarjoaa mielenkiintoisia työtehtäviä, joissa on mahdollista vaikuttaa ja kehittää kuntalaisille tarjottavia palveluita. Meillä töissä viihdytään ja voidaan hyvin: jopa neljä viidestä työntekijästä olisi valmiita suosittelemaan ystävälleen Nokian kaupunkia työnantajana. Kaupunki panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin ja tarjoaa monipuolisia työsuhde-etuja. Meillä työstä syntyy iloa - niin työntekijälle kuin koko yhteisölle.


Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia
Nokian kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat