Skip to main content
test
Yleislääketieteen erikoislääkäri tai muun alan erikoislääkäri, Keusote - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Erikoislääkäri, haluatko työskennellä perusterveydenhuollon monipuolisissa tehtävissä, jossa pääset hyödyntää omaa osaamistasi? Meillä on tekemisen meininki ja loistava, innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme! Meille on hyvät kulkuyhteydet julkisilla ja kuljemme sujuvasti ruuhkaa vastaan omalla autolla. Bonuksena ilmaiset parkkipaikat.

Voimme muokata työtehtäväsi osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan juuri sellaiseksi mikä sinulle sopii, joten katsotaan yhdessä sinulle sopiva kokonaisuus. Annamme sinulle rohkean, rennon ja innovatiivisen työkulttuurin, saat olla myös mukana kehittämässä työtapaa ja toimintaa.

Mitä työ Keusotessa mahdollistaa sinulle?

  • Voit työskennellä terveysasemalla, osastolla tai kotiin vietävässä hoitotyössä. Terveysasemalla voit työskennellä konsulttina ja vastaanottoa pitävänä lääkärinä. Oma erikoisalasi huomioiden voit esim. pitää diabetesvastaanottoa tai työskennellä perhekeskuksissa lasten, nuorten ja heidän perheiden parissa.
  • Työnkuvaasi voimme sisällyttää myös kouluttamista, senioritukena toimimista ja työn kehittämistä. Haluatko esim. pitää koulutuksia tai osallistua hoitopolkujen kehittämiseen?
  • Meillä voit toimia YEK-lääkäreiden ohjaajana tai erikoislääkärikouluttajana.
  • Mikäli sinulta löytyy aikaisempaa hallinnonkokemusta, voimme hyödyntää sitä työssäsi.
  • Meillä työn ja arjen yhdistäminen on todella mahdollista, haluaisitko tehdä osa-aikaisena, olla työnkierrossa mukana tai vaikka tehdä työtä etänä?
  • Saat kehityshenkisen työympäristön ja mukavat kollegat
  • Meillä on yleislääketieteen, geriatrian, fysiatrian ja palliatiiviseen hoidon koulutusoikeudet.
  • Meillä on myös säännöllinen monipuolinen, viikoittainen koulutustarjonta.
  • Tutkimus ja kehitysyksikkömme on aktiivinen ja tuemme tutkimusta, sekä kuulumme akateemiseen terveyskeskukseen.
  • Palkkamme on kilpailukykyinen paikallisen sopimuksen mukainen ja huomioi lisäkoulutukset ja pätevyydet.
Tarjoamme sinulle suuren organisaation ja ison lääkäripoolin yhteisön, johon eri ammattilaiset voivat sulautua! Haemme lääkäreitä eri mittaisiin määräaikaisiin virkasuhteisiin ja meillä avautuu säännöllisesti myös vakituisia virkasuhteita.

Tule osaksi Keusoten lääkäripoolia, jätä meille hakemus tai ole suoraan yhteydessä, niin räätälöidään sinulle sopivan työ. Ole rohkeasti yhteydessä kysyäksesi lisää:

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Sairaalankatu 1, Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat