Skip to main content
test

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä. Haluaisitko olla osa coxalaisten ammattitaitoista joukkoa? Täällä sinua odottavat monipuoliset perioperatiivisen sairaanhoitajan tehtävät leikkausosatolla.

Etsimämme henkilö omaa seuraavat ominaisuudet:

· sairaanhoitajan koulutuksen

o perioperatiivisen hoitotyön syventävät ammattiopinnot (30 op) katsotaan eduksi

· työkokemusta sairaanhoitajan tehtävistä leikkaussalissa

· hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

Tärkeintä kuitenkin on, että potilas on hoitotyösi keskiössä ja olet aidosti kiinnostunut työskentelemään kanssamme potilaan parhaaksi.

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgian parissa sekä mahdollisuuden työskennellä moniammatillisessa työyhteisössä ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden kanssa. Täällä sinulla on mahdollisuus kehittyä tekonivelkirurgian huippuosaajaksi.


Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan tulevista työtehtävistäsi sekä työpaikkamme eduista.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Susanna Laurila (susanna.laurila@coxa.fi), puh. 03 3117 8080.

Lisätietoja

Leikkausosasto

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb