Skip to main content
test
Avoin haku vuodeosaston sairaanhoitajan tehtävään - Tekonivelsairaala Coxa Oy

Huippulaatuinen potilaskokemus sekä hyvä työilmapiiri ovat meille itsestäänselvyys ja avainasia. Coxa on maineeltaan paras sote-alan toimija Suomessa ja henkilöstönsä arvostama työpaikka, haluatko olla osa coxalaista joukkuetta?

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä työtehtäviä tekonivelkirurgiaan erikoistuneessa sairaalassa. Työtehtäviä on avoinna sekä poliklinikalla, leikkausosastolla että vuodeosastolla.

Asiakkaamme antavat säännöllisesti positiivista palautetta henkilöstömme hyvästä asenteesta, iloisesta työskentelyotteesta ja erinomaisesta ammattitaidosta. Henkilöstöltä saadun palautteen perustella voimme ylpeänä todeta, että meillä on eduiltaan erinomainen työpaikka, jossa henkilöstön hyvinvoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä pidetään huolta.

Oletko sinä uusi työkaverimme? Hakemuslomakkeella pääset kertomaan meille, miksi juuri sinä olet työkaverimme.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

osastonhoitaja Mari Helenius (mari.helenius@coxa.fi), puh. 03 3117 8050.

Lisätietoja

Vuodeosasto

Tekonivelsairaala Coxa Oy on Suomen ainoa, puhtaasti tekonivelleikkauksiin erikoistunut sairaala, joka työllistää noin 300 alan huippuosaajaa. Coxan työntekijöitä yhdistää halu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää jatkuvasti osaamistaan. Yksilöllinen, tutkitun ja erittäin korkealaatuisen hoidon ansiosta voimme tarjota potilaillemme uuden mahdollisuuden liikkumisen iloon. Potilasturvallisuutemme on kansainvälisesti tarkasteltuna alamme huippuluokkaa.


Osoite: Niveltie 4, 33520 Tampere

Rekommenderade jobb