test
Maatalouslomittajien sijaisrekisteri - Mikkelin kaupunki

Kiinnostaako Sinua työ Mikkelin kaupungin lomituspalveluissa?

Lomituspalveluiden tavoitteena on turvata maatalousyrittäjän harjoittaman kotieläintuotannon keskeytyksetön toiminta maatalousyrittäjän vuosiloman ja sijaisavun ajaksi. Palvelu perustuu Maatalousyrittäjien eläkelaitos (Mela:n) ja Mikkelin kaupungin väliseen toimeksiantosopimukseen.
Mikkelin kaupunki tuottaa lomituspalvelua :
Hirvensalmi, Kangasniemi, Lappeenranta, Lemi, Luumäki, Mikkeli, Mäntyharju, Pieksämäki, Puumala, Savitaipale, Taipalsaari alueella.

Haemme ammattitaitoisia maatalouslomittajia lypsykarjatiloille. Lomittajalla tulee olla työkokemusta tai alan koulutus. Tehtävän hoitaminen edellyttää kokemusta lypsämisestä asema-, parsi- tai robottinavetoissa sekä työkoneiden käyttötaitoa (LT, liikennetraktorin ajokortti). Edellytyksenä on myös sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lomittajalla tulee olla käytössään oma auto.

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen Hae työpaikkaa -painikkeen kautta. Hakemukseen voi liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset.

Ole yhteydessä haastatteluajan varaamisesta hakemuksen jätettyäsi puhelimitse rekrytoinnin yhteyshenkilöihin: lomituspalveluohjaaja Lahja Rikiin tai lomituspalveluohjaaja Tanja Puustinen-Kiljuseen. Haastattelussa tulee esittää alkuperäiset todistukset.

Kun hakija on haastattelussa hyväksytty sijaiseksi, Mikkelin lomituspalveluista otetaan yhteyttä hakijoihin, kun työtä on tarjolla.
Hakijan tulee huolehtia hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisterissä. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lomituspalveluohjaaja Lahja Riki
lahja.riki(at)mikkeli.fi
p. 050 311 7291
Lomituspalveluohjaaja Tanja Puustinen-Kiljunen
tanja.puustinen-kiljunen(at)mikkeli.fi
p. 044 794 2154

Lisätietoja

Mikkelin kaupunki, Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, Maaseututoimi ja lomituspalvelut

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi


Osoite: Kunnanmäki 7, 50600 Mikkeli

Rekommenderade jobb