Skip to main content
test
Opettajien lyhytaikaiset sijaisuudet - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin koulutoimessa rekrytoimme tarvittaessa työntekijöitä opettajien sijaisuuksiin perusopetuksessa ja lukiossa.
Sijaisrekisteriin ilmoittaudut täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Huolehdit itse hakemuksesi ja käytettävyytesi päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Haastatteluun tai töihin kutsuttaessa tarkistamme tarvittavat todistukset.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Jos jokin opettajan paikka on avoinna normaalina rekrytointina, sitä paikkaa on haettava erikseen omana hakuna (oma työavain). Tästä sijaisrekisteristä katsomme vain lyhytaikaisia sijaisia ja silloin, kun sijaisen tarve tulee hyvin nopeasti.

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/koulut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Koulujen rehtorit

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto, peruskoulut

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.


Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi
Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb