Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin varhaiskasvatukseen rekrytoimme tarvittaessa työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen opettajien, lastenhoitajien ja ohjaajien sijaisuuksiin kaupungin eri yksiköissä.
Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi tai ottamalla suoraan yhteyttä lisätietojen antajaan. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on tärkeää, jotta sinuun saadaan yhteys ja tiedossa on milloin olet käytettävissä sijaisuuksiin.
Sopivan sijaisuuden tullessa, otamme sinuun yhteyttä joko soittamalla, sähköpostitse tai teksiviestillä.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Liitä hakemukseen tutkintotodistuksesi pdf-tiedostona pätevyyden vahvistamiseksi, se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Sijaisena toimivien tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote mikäli sijaisuus kestää yli 3 kuukautta.
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaan. Opiskelijoiden hakemukset otetaan myös huomioon. Palkkaamme ensisijaisesti kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita, mutta myös eikelpoiset tehtävään soveltuvat hakijat huomioidaan.
Tervetuloa sijaisuuksiin Ylöjärven varhaiskasvatukseen!

Lisätietoja

https://www.ylojarvi.fi/varhaiskasvatus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Pajunen, varhaiskasvatuksen suunnittelija, tiina.pajunen@ylojarvi.fi

Lisätietoja

Ylöjärven kaupunki, Sivistysosasto, Varhaiskasvatus

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Ylöjärven kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb