Skip to main content
test
Päiväkodin keikkatyö, jatkuva haku - Ruokolahden kunta

Haemme Ruokolahden varhaiskasvatukseen innostuneita ja luovia työntekijöitä varhaiskasvatuksen opettajan ja -lastenhoitajan sijaisuuksiin Kuntarekryn sijaispankista. Merkitsemällä käytettävyyskalenteriin ajankohdat, jolloin olet käytettävissä, tavoitamme sinut testiviestillä tai sähköpostilla.
Upeassa, uudehkossa päiväkodissa, saman katon alla on kunnan koko varhaiskasvatus. Päiväkodissa on kuusi varhaiskasvatuksen ryhmää ja kaksi esiopetusryhmää, joista toinen toimii viereisen koulun tiloissa yhdyskäytävän päässä. Kaikki varhaiskasvatuksen palvelut löytyvät päiväkodista ja meillä työskentelee myös varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Työskentelyolosuhteet ovat hyvät ja hyödynnettävät palvelut ja liikuntapaikat ovat lähellä.
Olemme panostaneet liikuntaan ja kehittäneet uutta toimintakulttuuria. Kunta tarjoaa viisivuotiaille osa-aikaista maksutonta varhaiskasvatusta kahdessa lapsiryhmässä.
Edellytämme sinulta vähintään 18-vuoden ikää ja alan koulutusta tai kokemusta lasten kanssa toimimisesta. Tee hakemus ja lähetä se meille Hae työpaikkaa -linkin kautta.
Kutsumme sinut haastatteluun ja tarkistamme henkilöllisyyden, lasten kanssa työskenteleviltä vaaditun rikosrekisteriotteen ja tutkinto- ja työtodistukset. Jos olet opiskelija, ota viimeisin opintorekisteriote mukaan.

Lisätietoja

http://www.ruokolahti.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Sari Kokkonen puh. 044 4491 350
Sari.Kokkonen@ruokolahti.fi

Lisätietoja

Ruokolahden kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus, Ruokolahden päiväkoti

Ruokolahti on 1572 perustettu kulttuuripitäjä, jossa asuu noin 5 000 asukasta. Etelä-Karjalaan sijoittuva, luonnonkaunis kunta tarjoaa rauhallisen asuinympäristön ja upeat liikuntamahdollisuudet. Ruokolahden kunnassa pääset tekemään vaikuttavaa työtä joka päivä. Kunnan työntekijänä olet varmistamassa, että Ruokolahdella on hyvä asua ja elää lapsuudesta senioriin. Työntekijämme antavat päivittäisen panoksensa sen eteen, että kunnassa asiat sujuisivat odotusten mukaisesti.


Osoite: Metsolantie 11, 56100 Ruokolahti

Rekommenderade jobb