Skip to main content
test
Ruoka - ja siivouspalveluiden sijaisuuksia - Korsholms kommun

Mustasaaren kunnan ruoka- ja siivouspalveluissa on jatkuva rekrytointi lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin.

Ruokapalvelut hakevat ruokapalvelutyöntekijöitä, ruokapalveluesimiehiä ja palveluvastaavia. Mustasaarella on sekä valmistuskeittiöitä että palvelukeittiöitä. Kohteita ovat koulut, päiväkodit ja terveyskeskus.
Kelpoisuusvaatimuksena vähintään ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava koulutus tai riittäväksi katsottava kokemus alalta. Kiinnostus ruokapalvelualalle katsotaan eduksi. Hygieniapassi on välttämätön.

Siivouspalvelut hakevat siivoojia, laitoshuoltajia ja palveluvastaavia. Kohteina ovat mm. koulut, päiväkodit, virastot, erilaiset vapaa-ajan tilat, hoivalaitokset ja terveyskeskuksen avohuolto. Soveltuvista toimipisteistä sovitaan haastattelussa jokaisen työntekijän kanssa erikseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on alan koulutus tai riittäväksi katsottava työkokemus. Hygieniapassi sekä oman auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi, samoin kiinnostus ja halu oppia, vaikka et vielä omaisikaan työkokemusta alalta.

Tarjoamme innostavan työympäristön, asianmukaiset työvälineet sekä monipuolisia tehtäviä. Kouluissa ja päiväkodeissa työskenteleviltä vaaditaan lain mukainen rikostaustaote (504/ 2002).

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Lisätietoja

http://www.mustasaari.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Marcus Åkerblom puh. 044 727 1213
Siivouspäällikkö Teresa Lehtimäki-Mustaärvi puh.044 727 1528

Lisätietoja

Yhdyskuntarakentaminen

Mustasaaren kunta on kaksikielinen 19 400 asukkaan maaseutu- ja saaristokunta Vaasan seudulla. Strateginen tavoitteemme on olla kasvava ja määrätietoinen. Mustasaaressa asukkaat ovat keskiössä. Hyvinvointimme perustana ovat osallistuvat ja omistautuneet mustasaarelaiset. Mustasaaren kunta tarjoaa laadukkaita palveluja, monipuolisia ja ainutlaatuisia asumisympäristöjä, rikkaan sosiaalisen pääoman, hyvinvoivia yrityksiä ja terveen talouden. Mustasaaressa kaikki on lähellä: luonto, palvelut, työpaikat, koko maailma. Mustasaaren kunnassa on noin 1 600 työntekijää eri toimialoilla. Lähetä hakemuksesi meille!


Osoite: Keskustie 4, 65610 Mustasaari

Rekommenderade jobb