Skip to main content
test
Tule keikkatyöhön varhaiskasvatukseen - Loviisan kaupunki

Loviisa on kaksikielinen kaupunki meren lähettyvillä, jossa asuu alle 15 000 asukasta. Meillä on yhdeksän päiväkotia ja yksi ryhmäperhepäiväkoti. Luonnonläheisyys ja kaksikielisyys ovat vahvuuksiamme. Panostamme toimiviin työmenetelmiin ja lasta arvostavaan työtapaan.

Etsimme nyt aidosti lastenhoitotyöstä kiinnostuneita SIJAISIA eripituisiin sijaisuuksiin suomen- ja ruotsinkielisiin yksiköihimme. Tehtäviä ovat pääasiassa lastenhoitajan ja ryhmäperhepäivähoitajan tehtävät. Sijaisuudet vaihtelevat yhdestä päivästä useisiin viikkoihin.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä alan koulutuksen, mutta meillä voit myös kerryttää alan kokemusta. Varhaiskasvatuksen sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä voimassa olevaa rikosrekisteriotetta annetun lain (504/2002) mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, rekisteröidy sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "hae työpaikkaa"-linkin kautta. Tarjoamme eripituisia sijaisuuksia sekä suomen- että ruotsinkielisissä päiväkodeissa. Loviisan kaupunki tarjoaa tällä hetkellä vuoro- ja viikonloppuhoitoa kahdessa yksikössä. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyissä yksiköissä, merkitse se lisätietoihin.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

päiväkodinjohtaja Päivi Ahola (Määrlahden, Rauhalan, Ruukin ja Tesjoen päiväkodit), puh 044 5651 084, paivi.ahola@loviisa.fi
päiväkodinjohtaja Sofia Lindstedt (Isnäsin ja Koskenkylän päiväkodit), puh 050 3827 568, sofia.lindstedt@loviisa.fi
päiväkodinjohtaja Lena Rosenqvist-Huhtanen (Hembackan ja Valkon päiväkodit, Villekulla daghem ja Lyckebo), puh. 040 5519 115, lena.rosenqvist-huhtanen@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki, Varhaiskasvatus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Kiesitie 3, 07930 Pernaja
Loviisan kaupunki - Rökfri arbetsplats Loviisan kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Loviisan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb