Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Liperin kunta

Varhaiskasvatuksen sijaisuudet

Liperin kunnan päiväkodeissa ja esiopetuksessa on tarjolla eripituisia sijaisuuksia lastenhoitajan, varhaiskasvatuksen opettajan ja ryhmäavustajan tehtävissä. Yksikkömme sijaitsevat Liperissä, Ylämyllyllä ja Viinijärvellä.

Sijaisilta edellytämme 18 vuoden ikää ja soveltuvuutta alalle. Eduksi katsomme kasvatusalalle sopivan koulutuksen tai alan opinnot sekä aikaisemman työkokemuksen lasten ja nuorten parista. Toivomme sinun olevan myös reipas, lapsista pitävä ja toimeen tarttuva aikuinen.

Hae sijaisuuksia täyttämällä hakemus sijaisrekisteriin. Voit halutessasi merkitä käytettävyyskalenteriin jo hakemusvaiheessa tietämäsi päivät/vuorot, jolloin et pysty ottamaan sijaisuuksia vastaan. Kun olet jättänyt hakemuksen, varaa aika haastatteluun ottamalla yhteyttä rekrytointikoordinaattoriin, puh. 050 477 8433 tai katariina.kaskes@liperi.fi. Haastattelussa pohdimme yhdessä juuri sinulle sopivat vaihtoehdot sijaisuuksiin liittyen.

Haastattelun jälkeen sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle. Lisäksi jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Muistathan myös, että lyhytaikasetkin sijaisuudet voivat olla reitti pidempiaikaisen työsuhteen löytymiselle. Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin, jos työt varhaiskasvatuksen parissa kiinnostavat!

Lisätietoja

http://www.liperi.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus

Tutustu työnantajaan

Rekrytointikoordinaattori
Katariina Kaskes
puh. 050 477 8433
katariina.kaskes@liperi.fi

Liperin kunta, Hyvinvointipalvelut, Varhaiskasvatus
Osoite: Varolantie 3, 83100 Liperi

Liperi on kolmen taajaman ja 12 450 asukkaan kaunis ja elinvoimainen kunta Joensuun kupeessa Pohjois-Karjalassa. Liperin kunnan palveluksessa on noin 500 eri alojen ammattilaista. Meille jokainen työntekijä on yhtä tärkeä. Panostamme henkilökunnan työhyvinvointiin ja koulutusmahdollisuuksiin tarjoamalla hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Tule osaavaan joukkoomme, tervetuloa Liperiin!