Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaisuudet - Kannuksen kaupunki

Tule tekemään sijaisuuksia Kannuksen kaupungin iloiseen, ammattitaitoiseen ja alati kehittyvään varhaiskasvatukseen! Meillä on tarjolla työtä, jossa saa luvan kanssa leikkiä.

Jos omaat positiivisen asenteen työhön, hyvät vuorovaikutustaidot ja halun tehdä arvokasta työtä lasten parissa, niin meillä on tarjota sinulle eri pituisia sijaisuuksia varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan ja avustajan tehtävissä.

Eduksi katsomme, jos sinulla on alan koulutus tai olet alan opiskelija. Sijaisuuksiin ei kuitenkaan aina vaadita alan koulutusta, vaan arvioimme soveltuvuutta tapauskohtaisesti ja perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö
044 4745 437

Lisätietoja

Kannuksen kaupunki, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Varhaiskasvatuspalvelut

Kannus on virkeä noin 5500 asukkaan kaupunki Keski-Pohjanmaalla. Sijaintimme on hyvä, etäisyys naapurikaupunkeihin on noin 40 kilometriä. Tarjoamme hyvät peruspalvelut asukkaille ja yrityksille. Kannus on turvallinen paikka asua ja maaseutumainen miljöö tarjoaa asumiseen ja elämiseen omaa tilaa ja mahdollisuuksia. Hyvät vapaa-ajanpalvelut houkuttavat harrastamaan ja liikkumaan Kitinkankaan alueelle.

Kaupungin strategian mukaisesti pidämme talouden kunnossa ja kehitämme palveluita yhteistyössä alueellisten ja paikallisten sidosryhmien kanssa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on palveluluidemme tärkein voimavara. Tervetuloa töihin meille!


Osoite: Asematie 1, 69100 Kannus

Rekommenderade jobb