Skip to main content
test

Järvi-Saimaan Palvelut Oy etsii tekijöitä lyhyt- ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin ateriapalveluiden eri tehtäviin Pertunmaalle!

Ateriapalveluiden työntekijät työskentelevät keskus- ja palvelukeittiöissä, työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun. Asiakkaitamme ovat päiväkotien lapset, koululaiset, ikäihmiset palvelutaloissa ja hoitokodeissa sekä myös asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtiva henkilökunta.

Toivomme työntekijältä alan koulutusta ja/tai aiempaa työkokemusta, hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja toimeen tarttuvaa asennetta. Huomioimme myös opiskelijat sijaistarpeita täyttäessä. Joissakin tehtävissä edellytämme valmiutta tehdä siivoustyötä. Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

Sijaisrekisteriin hyväksytyn sijaisen on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Jos sijainen ei vastaanota yhtään työvuoroa tai ei päivitä omaa kalenteriaan 3 kuukauteen, siirtyy hänen hakemuksensa ei-käytettävissä tilaan. Järjestelmä lähettää automaattisen muistutusviestin tästä sijaiselle, kun viimeisimmästä hakemuksen muokkauksesta tai vastaanotetusta työvuorosta on kulunut 2 kuukautta.

Lisätietoja

https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/
https://www.jarvisaimaanpalvelut.fi/palvelut/ateriapalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Marja-Leena Ollikainen
marja-leena.ollikainen@jarvisaimaanpalvelut.fi
Puh. 050 389 5573

Lisätietoja

Pertunmaan ateriapalvelut

Järvi-Saimaan Palvelut Oy on Mäntyharjun, Juvan, Pertunmaan, Puumalan Rantasalmen ja Sulkavan kuntien sekä Eloisan omistama kuntatekniikan palveluyhtiö. Toimialojamme ovat kiinteistönhoito, puhtauspalvelut, ateriapalvelut, liikuntapalvelut, vesihuolto, rakennuttaminen ja maankäyttö.

Arvomme ovat:

Luottamus - Olemme sellaisia kuin lupaamme.

Rohkeus - Uskallamme kokeilla ja kehittää. Tehdä asioita, joihin uskomme.

Työnilo - Työntekeminen hymyssä suin. Ilolla ja innostuksella.

Arvot näkyvät työssämme siten, että jokainen on oman työnsä asiantuntija. Arvostamme asiantuntijoidemme näkemystä ja kokemusta sekä toiveita työn kehittämisen suhteen. Maailma ei ole vielä valmis ja siksi haluamme kehittää omalta osaltamme kuntatekniikan palveluita niin, että jokainen kohtaamamme asiakas kokee saavansa erityislaatuista palvelua.

Koulutamme henkilöstöämme. Haluamme myös, että tuot oman erikoisosaamisesi mukaan Järvi-Saimaan Palveluiden osaamispalettiin. Näin voimme tarjota ylivertaista asiakaspalvelua ja kokemuksia asiakkaillemme ja kuntalaisille.


Osoite: Punakiventie 3, 19430 Pertunmaa
Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Savuton työpaikka Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Vastuullinen kesätyönantaja Järvi-Saimaan Palvelut Oy - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat