Skip to main content
test
Koulu, Oulu/työkokeilu, Kaakkurin yhtenäiskoulu - Oulun kaupunki

Tule tutustumaan koulunkäynninohjaajan työhön Kaakkurin yhtenäiskouluun. Koulumme on innostava ja yhteisöllinen työpaikka. Tärkein taito on motivaatio ja innostus työskennellä lasten ja nuorten kanssa. Kysyvä ei tieltä eksy, on olennaisin tieto. Kaiken muun olennaisen kerkeät oppimaan työkokeilusi aikana!

TYÖTEHTÄVÄT:
Oulun kaupungin Kaakkurin yhtenäiskoulussa on avoinna kouluavustajan työkokeilupaikka. Opetusalasta kiinnostuneella on mahdollisuus tutustua koulun (1-9 luokat) toimintaan avustamalla mm. seuraavissa työtehtävissä: kopiointi- ja arkistointitehtävät, opetusvälineistön kunnossapitotehtävät, oppimateriaalin ja koulutarvikkeiden järjestäminen, muut koulutyöhön liittyvät järjestelytehtävät, opetusmateriaalin valmistuksessa avustaminen, luokkatyöskentelyyn tutustuminen ohjattuna.


-

Työpörssin työkokeilupaikat on tarkoitettu oululaisille työttömille työnhakijoille.
Ennen työkokeilupaikan hakemista tarkista asiointipaikastasi (BusinessOulun työllisyyspalvelut tai TE-palvelut), että olet oikeutettu työkokeiluun.
Työkokeilupaikkoja ei ole tarkoitettu opiskelijoille, opiskeluun liittyviin harjoitteluihin tai työssä oppimiseen.
Ilmoituksen yhteydessä mainittu hakuaika on viitteellinen: paikat täytetään heti, kun sopiva työkokeilija löytyy.
Yli 3 kk:n työkokeilusta lasten parissa tulee esittää rikostaustaote asiointipaikkasi virkailijalle sekä työkokeilupaikassa (rikosrekisterilaki 6.2 §).
Lisätietoa: http://www.ouka.fi/tyoporssi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rehtori Matti Ahola
p. 0447039141
matti.ahola@ouka.fi
Pesätie 15,
90410 Oulu

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Alueelliset palvelut Siku (Perusopetus ja vaka, koulut ja päiväkodit ja nuorisotalot), Peruskoulut Eteläinen alue, Yhtenäiskoulut, Kaakkurin koulu (1-9)

Oulun kaupunki, www.ouka.fi

Sinulle suositellut työpaikat