Skip to main content
test
Kunnossapitoinsinööri / Vaasan Vesi - Vaasan kaupunki

Vaasan Vesi hakee kunnossapitoinsinööriä.

Vaasan Veden toiminta-ajatuksena on kestävän kehityksen vaatimusten mukaisesti huolehtia toiminta-alueellaan häiriöttömästä veden hankinnasta, puhdistuksesta ja jakelusta sekä viemäröinnistä ja jätevesien käsittelystä.

Pått:n puhdistamo kuuluu tulosyksikkönä Vaasan Veden organisaatioon ja sijaitsee Palosaarella, meren rannalla. Laitoksessa puhdistetaan koko Vaasan kaupungin jätevedet sekä osa naapurikuntien, Mustasaaren ja Maalahden jätevesistä. Jätevesien määrä vaihtelee vuosittain johtuen sade- ja sulamisvesien määrästä, ja on 6-7 milj. kuutiota vuodessa.

Etsimme palvelumme turvaamiseksi nykyisen henkilöstömme vahvistukseksi riittävän peruskoulutuksen hankkinutta, kone-, sähkö- tai prosessitekniikan kokemusta omaavaa henkilöä.

Kunnossapitoinsinöörin tehtäviin kuuluu vastata jäteveden puhdistusprosesseihin ja pumppaamoihin kuuluvien sähkökojeiden sekä mekaanisten laitteiden korjauksesta ja ennakkohuolloista sekä uudisasennuksista. Lisäksi tehtäviin kuuluu jätevedenpuhdistamon rakennusten ja alueiden kunnossapito. Kunnossapitoinsinöörinä osallistut hankkeiden ja hankintojen valmisteluun, suunnitteluun, kilpailutukseen ja läpivientiin sekä toimit sähkö- ja kunnossapitotiimin lähiesihenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva insinöörin tutkinto (sähkö-, kone- tai prosessitekniikka) tai muu vastaava tehtävään soveltuva tutkinto.

Arvostamme kokemusta vesihuoltoalalta, laitosprosessien kunnossapidosta ja työnjohtotehtävistä sekä perustietoja julkisen alan hankinnoista.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän vesihuollon parissa ja osaavan henkilöstön.

Lisäksi tarjoamme etuja kaupungin palveluihin, työsuhdepyöräedun sekä e-passin kulttuuri-, liikunta ja hyvinvointiedun.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 905,65 € / kk. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus).

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Käyttöpäällikkö Milla Vesala, puh. 040 179 6015

Lisätietoja

Vaasan Vesi

Vaasa on kaunis, historiallinen kaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin. Pohjolan energiapääkaupungissa on paljon työpaikkoja, lukuisia opiskelumahdollisuuksia ja monipuolista harrastustoimintaa. Kauniita maisemia, meri, kulttuuria ja energiaa. Kansainvälisessä, aidosti monikielisessä kaupungissa on 67 000 asukasta. Vaasa on seutuineen Suomen menestyvimpiä alueita, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuksia vaikka mihin.

Meillä työskentelee noin 3500 eri alan osaajaa. Asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja verkostomainen organisaatiokulttuuri luovat pohjan yhdessä tekemisen meiningille. Työnantajana panostamme valmentavaan johtamiseen ja henkilöstön hyvinvointiin.


Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa
Vaasan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat