Lyhytaikaiset sijaisuudet Riihimäen kaupungilla - Riihimäen kaupunki

Lyhytaikaiset sijaisuudet Riihimäen kaupungilla - Riihimäen kaupunki

Tehtävän kuvaus

Tämän ilmoituksen kautta voit hakea Riihimäen kaupungin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin eli keikkatöihin. Tarjoamme sijaisuuksia perusopetukseen. Perusopetuksessa työskentelevät tuntiopettajat ja luokanopettajat.

Opettajan sijaiseksi hakevilta edellytämme 18 vuoden ikää sekä soveltuvuutta alalle. Lisäksi edellytämme ylioppilastutkintoa tai toisen asteen koulutusta.

Hakijan tulee esittää haastattelussa henkilöllisyystodistus sekä mahdolliset työ- ja tutkintotodistukset. Opiskelijoilla tulee olla opintorekisteriote suoritetuista opinnoista. Lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä edellytetään voimassa olevaa rikostaustaotetta (rikostaustaotteen myöntämis päivämäärä alle kuusi kk).

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi

Riihimäen kaupungin sijaisrekrytointi, 019 758 4188, maanantaisin ja perjantaisin.

Riihimäen kaupunki
Osoite: Riihimäki

Riihimäen kaupungin palveluksessa on noin 1600 työntekijää varmistamassa sitä, että kaikki kaupungin palvelut toimivat. työssäsi olet kehittämässä kasvavaa noin 30 000 asukkaan kaupunkia. Riihimäen kaupunki pitää huolta työntekijöistään ja on vastuullinen työnantaja. Riihimäelle on helppo tulla vajaassa tunnissa joka puolelta Etelä-Suomea. Riihimäki on ihmisenkokoinen kaupunki, jossa kaikki on kävelymatkan päässä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan