Skip to main content
test
Ruoka- ja siivouspalveluiden sijaisuudet - Savonlinnan kaupunki

Savonlinnan kaupungilla on tarjolla eripituisia sijaisuuksia ruoka- ja siivouspalveluissa. Keittiöitä ja siivouskohteita on yhteensä noin 30.

Haemme nyt joukkoomme lisää tekijöitä sijaisrekisterin avulla. Sijaisrekisterin avulla valitset oman tilanteesi mukaan, milloin olet käytettävissä. Kannattaa myös huomioida, että lyhytaikaiset sijaisuudet voivat johtaa pidempiaikaisen työn tarjoutumiseen ruoka- ja siivouspalveluissa.

Ilmoittaudu ruoka- ja siivouspalvelun sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus Jätä sijaishakemus -linkin kautta. Hakemukselle voit määrittää, missä kaikissa kohteissamme olet halukas työskentelemään.

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, toivoisimme sinun ottavan yhteyttä sähköpostitse ruoka- tai siivouspalvelun päällikköön. Yhteystiedot löytyvät alta.
Haastattelun jälkeen hakija kirjataan hyväksytyksi sijaiseksi, jonka jälkeen hän voi vastaanottaa työtarjouksia tekstiviestipalvelun tai Kuntarekryn keikkakalenterin kautta haluamissaan yksiköissä.

Tervetuloa joukkoomme tekemään tärkeää työtä!

Lisätietoja

http://www.savonlinna.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Siivouspalvelun päällikkö Riitta Malinen-Korppi riitta.malinen-korppi@savonlinna.fi
Ruokapalvelupäällikkö Helena Vaahtoluoto helena.vaahtoluoto@savonlinna.fi

Lisätietoja

Savonlinnan kaupunki

Savonlinna on kansainvälinen kulttuuri- ja sivistyskaupunki Saimaan sydämessä. Kaunis 33 000 asukkaan saaristokaupunki tarjoaa viehättävät puitteet hyvään elämään, jossa korostuvat viihtyisä asuinympäristö, hyvät palvelut, monipuoliset opiskelumahdollisuudet ja kehittyvä elinkeinorakenne. Noin puoli miljoonaa matkailijaa vuosittain sekä vahva ja kasvava metsäteollisuus ja teknologiateollisuus ovat vireän Savonlinnan tunnusmerkkejä. Kansainvälisesti kaupunki tunnetaan keskiaikaisesta Olavinlinnasta ja oopperajuhlista sekä ainutlaatuisesta järviluonnosta.

Savonlinnan kaupungilla työskentelee yli 1000 työntekijää. Tarjoamme kuntalaisille laadukkaita ja asiakaslähtöisiä palveluita asumiseen, ympäristöön, kasvatukseen ja opetukseen liittyen. Olemme myös vahvasti kehittämässä alueen elinvoimaisuutta ja tukemassa uusia innovaatioita. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja tuntevat iloa omasta työstään, mikä näkyy myös työhyvinvointikyselyiden korkeissa tuloksissa. Savonlinnan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna
Savonlinnan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat