Skip to main content
test

Haemme Lapinjärven kunnan ruokahuoltopalveluihin ruokapalveluvastaavaa erilaisiin lyhytaikaisiin tai äkillisiin sijaisuuksiin. Toimipaikkoina ovat kunnan koulut ja päiväkoti. Toimipisteet sijaitsevat kirkonkylällä ja Porlammilla. Tehtävään vaaditaan elintarvikealan tai catering-alan perustutkintoa tai vastaavaa aikaisempaa koulutusta, esim. ravitsemustyöntekijän, keittäjän, kokin tai ruokapalveluvastaavan koulutusta. Sijaisuuteen voidaan valita määräaikaisesti myös henkilö, jolla ei ole vaadittua koulutusta. Toivomme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä kykyä vastuulliseen ja huolelliseen työskentelyyn kiireenkin keskellä.

Työnkuvaan kuuluvat kaikki keittiön työtehtävät, esimerkiksi tilausten teko, ruuanvalmistus, asiakaspalvelu, astiahuolto ja siivous. Työ on yksintyöskentelyä. Työaika on kiinteä pääsääntöisesti maanantaista torstaihin klo 7-15 ja perjantaisin klo 7-14. Kaksi keittiöistä on valmistuskeittiöitä ja kaksi jakelukeittiöitä. Valmistuskeittiöissä valmistetaan yksiköstä riippuen noin 90-140 annosta. Osa annoksista pakataan muihin toimipisteisiin.

Tehtävässä edellyetään lisäksi hygieniapassia. Kunta on kaksikielinen, Tehtävässä edellytetään kohtaamisissa tarvittavaa kielitaitoa.

Sijaisuuden kestosta riippuen tehtäväntäytössä noudatetaan koeaikaa joko puolet työsuhteen kestosta tai enintään kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja

https://www.lapinjarvi.fi/paivahoito-ja-koulutus/ruokapalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruoka- ja siivoushuoltopäällikkö Mervi Torkkeli etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi tai puh. 044 720 8668 tai
tekninen johtaja Kristiina Tikkala etunimi.sukunimi@lapinjarvi.fi tai puh. 044 720 8652

Lisätietoja

Lapinjärven kunta, Tekniset palvelut

Lapinjärvi on ihmislähtöinen ja idyllinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla hyvien yhteyksien päässä Kouvolasta, Loviisasta ja Porvoosta.


Osoite: Lapinjärventie 20 A, 07800 Lapinjärvi
Lapinjärven kunta - Savuton työpaikka Lapinjärven kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat