Skip to main content
test

Lapinjärven kunnan kaksikielinen varhaiskasvatus etsii henkilöitä erilaisiin lyhytaikaisiin tai äkillisiin sijaisuuksiin. Lapinjärvellä on päiväkoti Peikkolaakso (suomen- ja ruotsinkieliset ryhmät), joka sijaitsee kirkonkylällä. Päiväkodin satelliittiryhmiä on kaksi: Porlammin kylällä sijaitseva sisarusryhmä Leppäkertut (suomenkielinen) sekä koulun tiloissa toimiva täydentävän varhaiskasvatuksen ryhmä (kaksikielinen). Voit olla varhaiskasvatuksen ammattilainen tai alaa opiskeleva henkilö ja sinulla on mahdollisuus keikkatyöhön. Huomiomme myös varhaiskasvatuksen työkokemuksen omaavat sekä alalle soveltuvat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

Lapinjärven varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön Kuntarekryn sijaispankki vuoden 2023 alusta. Sinun tehtävänäsi on päivittää omaa profiiliasi ja ilmoittaa sinne työvuorot / päivät, jolloin olet käytettävissä. Tarjolla olevasta sijaistarpeesta lähetetään tekstiviesti käytettävissä oleville sijaisille.
Työvuoron pituus voi vaihdella 4-8 tuntiin ja työpäivien määrä yhdestä päivästä useampaan päivään.
Haastattelemme sinut, kun olet lähettänyt hakemuksesi.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Lapinjärvi on savuton kunta.

Lisätietoja

http://www.lapinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuspäällikkö Thelma Lill-Smeds, 044 742 7120, varajohtaja Paula Kaikkonen, 050 307 5632

Lisätietoja

Lapinjärven kunta, Sivistystoimi, Päiväkoti Peikkolaakso

Lapinjärvi on idyllinen, ihmislähtöinen kunta, joka sijaitsee Itä-Uudellamaalla tunti Helsingistä itään. Päiväkoti Peikkolaakso sijaitsee kolmessa toimipisteessä kirkonkylällä ja Porlammilla. Päiväkodissa on yhteensä noin 120 lasta. Kunta ja päiväkoti ovat kaksikielisiä, mikä tarkoittaa kaksikielistä työskentely-ympäristöä. Painotamme päiväkodissa positiivista ja lapsilähtöistä pedagogiikkaa osana UNICEF Lapsiystävällinen kunta -toimintamallin käyttöönottoa.


Osoite: Lukkarinpolku F, 07800 Lapinjärvi
Lapinjärven kunta - Savuton työpaikka Lapinjärven kunta - Vastuullinen kesätyönantaja Lapinjärven kunta - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat