Skip to main content
test

Haluatko monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, jolla on merkitystä? Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Etsimme innostuneita varhaiskasvatuksen lastenhoitajia, opettajia, sosionomeja ja erityisopettajia. Sijaisuuksien kesto vaihtelee päivistä useisiin kuukausiin ja tarve sijaisille on ympäri vuoden. Tehtävät sijoittuvat eri puolille Espoota.

Voit olla alalla jo pitkään työskennellyt, urakehityksessä etenevä, välivuotta viettävä, lasten ja nuorten harrastustoiminnassa tai hoitoalalla toiminut, aktiivinen eläkeläinen tai vaikkapa uutta työelämän suuntaa hakeva ammatinvaihtaja - kaikesta osaamisesta on hyötyä monipuolisissa tehtävissämme. Meillä pääset tekemään mielekästä, kehittävää ja monipuolista työtä lasten parissa, kivojen kollegoiden ja mukavan työyhteisön tukemana. Espoon varhaiskasvatus tarjoaa useita erilaisia työmahdollisuuksia.

Omaathan sopivaa reipasta asennetta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Arvostamme lisäksi lämminhenkistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja kykyä kohdata vanhemmat ja lapset yksilöllisesti.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin tämän haun kautta ja ole yhteydessä sen varhaiskasvatusyksikön johtajaan, jossa haluat mieluiten työskennellä. PÄIVITÄ HAKEMUKSESI aina tarvittaessa tilanteesi muuttuessa, jotta tietosi pysyvät ajan tasalla.

Tule sinäkin tekemään töitä espoolaisten lasten parissa!

Työpaikan nimi ja osoite: Suomenkielinen varhaiskasvatus Työaika: 38 h 15 min / viikko tai sopimuksen mukaan Sopimusala: OVTES tai KVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Tehtäväkohtaiset palkat: Varhaiskasvatuksen opettaja: 2 900,00 €/kk Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja: 2389,49 €/kk Varhaiskasvatuksen sosionomi: 2 657,20 €/kk Varhaiskasvatuksen erityisopettaja: 3100,00 €/kk Varhaiskasvatuksen avustaja: 2084,60€/kk

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaista kelpoisuutta. Sijaisuuksiin emme kuitenkaan sitä edellytä. Jos sinulla on kiinnostusta lapsilähtöiseen työhön, rohkeutta hypätä uusiin tehtäviin ja halukkuutta kehittää omaa osaamistasi - tervetuloa meille!

Espoon varhaiskasvatuksessa tapahtuu, seuraa meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/espoonvarhaiskasvatus

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/kasvatus-ja-opetus/varhaiskasvatus/avoimet-tyopaikat-ja-opiskelijoiden-harjoittelupaikat-varhaiskasvatuksessa#section-48470

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!


Osoite: ., 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat