Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee sijaisia varhaiskasvatuksen sijaisrekisteriin kesken kauden täytettäviä lyhyitä sijaisuuksia varten kaudelle 2023-2024. Sijaisia tarvitaan kaikkiin varhaiskasvatuksen tehtäviin; avustajat, lastenhoitajat ja varhaiskasvatuksen opettajat.

Sijaisuuksiin ei aina vaadita kelpoisuutta, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.
Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn. Lisäksi vakinaiset ja määräaikaiset toimet laitetaan erilliseen hakuun.

Työnhakijan kannattaa siis seurata Raahen kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sijaisuusmahdollisuuksia voi tiedustella päiväkotien johtajilta.
Sijaisrekisterin osalta tiedustelut: varhaiskasvatuspalvelut@raahe.fi

Lisätietoja

Raahen kaupunki, Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Varhaiskasvatus

Raahe on kodikas ja kehittyvä liki 25 000 asukkaan kaupunki meren ja luonnon syleilyssä Perämeren kupeessa Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkailleen Raahe tarjoaa sujuvaa arkea ja laadukkaita palveluja lähellä luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Meillä kaikki on lähellä eikä välimatkoihin kulu turhaa aikaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 5 D, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat