Skip to main content
test

Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavia varhaiskasvatuksen ohjaajia, lastenhoitajia ja opettajia sekä sosionomeja. Työ on poissaolojen paikkaamista päivästä viikkoihin ja sopii alan opiskelijoillekin. Sijaisen tarve voi olla etukäteen tiedossa tai esimerkiksi äkillinen samana päivänä tuleva sijaisuus. Tarve sijaisille on ympäri vuoden.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus, opiskelijat ja muut alalle soveltuvat huomioiden. Tarkastamme rikostaustaotteen sijaisuuden kestäessä yli kolme kuukautta.
Tarjoamme sinulle positiivisen työympäristön, jossa tehdään työtä sydämellä, tuike silmäkulmassa ammatillisuutta unohtamatta.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n tai OVTES:n mukaisesti.

Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme, jätä hakemus Hae työpaikkaa -painikkeesta. Tallenna hakemuksen liitteeksi kopio / kopiot tutkintotodistuksistasi tai opintosuoritusotteestasi. Olemme tarvittaessa yhteydessä puhelimitse.

Jos jokin asia jäi vielä mietityttämään sinua, voit kysyä lisätietoa tehtävistä tai meistä varhaiskasvatus- tai esiopetusyksikön johtajilta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi työyhteisöämme!

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja (Aapi) Outi Leinonen p. 050 345 5738 tai outi.leinonen(a)liminka.fi
Varhaiskasvatusyksikön johtaja (Linnukka ja Katri) Satu Korjonen p. 050 533 6814 tai satu.korjonen(a)liminka.fi
Varhaiskasvatusyksikön johtaja (Vanamo ja Tuomiaro) Erja Laine p. 050 597 8553 tai erja.laine(a)liminka.fi
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Minna Rautio (Koivula ja Tupoksen esiopetus) p. 040 564 7505 tai minna.k.rautio(a)liminka.fi
Esiopetuksen johtaja Jonna Kuru (Ojanperän ja Linnukan esiopetus) p. 050 597 8621 tai jonna.kuru(a)liminka.fi

Lisätietoja

Limingan kunta, Sivistyspalvelut

Limingan kunta sijaitsee noin 20 minuutin ajomatkan päässä Oulun keskustasta, moottoritien varressa. Reippaan 10.000 asukkaan elinvoimainen kunta tunnetaan erityisesti maan nuorimmasta ja hyvin koulutetusta väestöstä, linnuista, liikunnan ja luonnon tarjoamista vapaa-ajan mahdollisuuksista sekä hyvistä palveluista. Limingassa kohtaavat modernin elämän malli ja maaseutumaisen kunnan helppo arki. Kun kaikki on lähellä ja palvelut toimivat, jää sinulle enemmän aikaa nauttia elämästäsi.


Osoite: Liminganraitti 10 C, 91900 Liminka

Sinulle suositellut työpaikat