Skip to main content
test
Ravitsemistyöntekijöiden sijaisuuksia - Siilinjärven kunta

Siilinjärven kunta hakee sijaisia lyhyt- ja pidempiaikaisiin sijaisuuksiin ravitsemistyöntekijän tehtäviin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään koulujen tai päiväkotien keittiöissä, täytäthän sähköisen hakemuksen ja näin ilmoittaudut sijaisrekisteriimme.

Kelpoisuusvaatimuksena on catering-alan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus tai riittävä työkokemus sekä hygieniapassi. Arvostamme yhteistyökykyä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Lisäksi joissakin tehtävissä edellytämme valmiutta tehdä siivoustyötä.

Otamme yhteyttä mahdollisen haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkastamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset. Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta voit saada tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriimme.

Lisätietoja

http://www.siilinjarvi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palvelupäällikkö Outi Pöllänen p. 044 740 1305, sp-osoite outi.pollanen@siilinjarvi.fi

Lisätietoja

Siilinjärven kunta, Yhteiset palvelut, Ruoka- ja puhtauspalvelut

Siilinjärvi - vahva ja vastuullinen toimija Pohjois-Savossa, aktiivinen ja kasvava, hyvät palvelut tarjoava yli 21 000 asukkaan kunta. Siilinjärven kunta on työhyvinvointikyselyn perusteella hyvä työnantaja, joka strategiansa mukaisesti varmistaa henkilöstönsä osaamisen, ylläpitää motivaatiota ja kehittää hyvinvointia. Työpaikkamme on savuton.

Siilinjärven kunta - Rökfri arbetsplats Siilinjärven kunta - Vi satsar på orientering Siilinjärven kunta - Bra humör arbetsplats

Rekommenderade jobb