Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Tule meille töihin! Haemme osaajia varhaiskasvatuksen opettajien ja erityisopettajien eripituisiin sijaisuuksiin.

Varhaiskasvatuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja sekä innostusta kehittää varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Meillä pääset tekemään sijaisuuksia, kun varhaiskasvatuksen pääaineopiskelijana olet suorittanut varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai sosionomiopiskelijana, kun olet suorittanut perusopinnot ja suuntautumassa varhaiskasvatukseen.

Ennen sijaisuuden aloittamista tulee sijaisen esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Täytä sähköinen hakemus ja varaa sen jälkeen Teams-haastatteluaika sijaisrekrytoinnistamme sähköpostitse osoitteesta: sijaisrekrytointi(at)jyvaskyla.fi.

Varaa haastatteluun mukaan:
- virallinen henkilöllisyystodistus
- tutkintotodistus / opintorekisteriote

Lisätietoja

https://www.jyvaskyla.fi/varhaiskasvatus/varhaiskasvatus-jyvaskylassa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupunki / Rekrytointi
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

www.jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats Jyväskylän kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb