Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sosionomien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

SOSIONOMI - Tule meille sijaiseksi varhaiskasvatukseen!

Tarjolla on eri mittaisia sijaisuuksia Jyväskylän kaupungin päiväkodeissa.
(mikäli olet jättänyt hakemuksesi varhaiskasvatuksen opettajan sijaishaussa, riittää yksi hakemus järjestelmään)

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja siitä, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Voit myös liittää hakemuksellesi todistuksen opinnoistasi / opintorekisteriotteen / tutkintotodistuksen, mutta huomioithan, että peität liitetiedostosta henkilötunnuksesi.

Tehtävässä edellytetään nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Huom! Sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävät siirtyivät uudelle Keski-Suomen hyvinvointialueelle 1.1.2023 alkaen. Sosionomien tehtävistä lastensuojelun, vammaispalvelujen sekä ikääntyneiden palvelujen tehtävät siirtyivät Keski-Suomen hyvinvointialueelle, jonne on käynnistetty uudet sijaishaut ja löydät ne osoitteesta https://hyvaks.fi/rekrytointi

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats Jyväskylän kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb