Skip to main content
test
Opetustoimen lyhyisiin sijaisuuksiin ilmoittautuminen - Lappeenrannan kaupunki

Haemme kouluihin sijaisia luokanopettajan, erityisluokanopettajan, erityisopettajan, aineenopettajan ja koulunkäynninohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (968/98) mukaan. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset.

Työnantajalla on oikeus pyytää nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Rikosrekisteriote tarkistetaan rekrytoivassa yksikössä.

Ilmoittautuneista soveltuvista henkilöistä muodostetaan sijaisrekisteri.
Hakijan on itse huolehdittava hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esihenkilö tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse. Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

Osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Lappeenrannan kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Lisätietoja

http://www.lappeenranta.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista antaa toimistosihteeri Päivi Simut, p. 040 141 8277. Sähköposti: etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi.

Lisätietoja

Hyvinvointi- ja sivistyspalvelut

Lappeenranta on uusiutuvan energian ja puhtaan ympäristön pioneerikaupunki, jonka intohimona on ongelmien ratkaiseminen. Olemme Suomen ilmastopääkaupunki täynnä uutta energiaa, rohkeaa ajattelua ja kansainvälistä osaamista. Lappeenrannassa uskallamme, ja teemme.

Lappeenrannan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Villimiehenkatu 1, 53100 Lappeenranta
Lappeenrannan kaupunki - Savuton työpaikka Lappeenrannan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat