Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet - Asikkalan kunta

On ilo tehdä työtä lasten parissa: tule siis sijaiseksi Asikkalan varhaiskasvatukseen!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan sekä avustajan tehtäviin sijaisia.

Sijaisuudet ovat eri mittaisia ja kestävät yhdestä päivästä useampaan viikkoon. Tarve sijaisille on ympäri vuoden. Lyhytaikainen sijaisuus saattaa johtaa myös pidempiaikaiseen sijaisuuteen.

Meillä on tarjolla myös ilta- ja viikonloppuvuoroja, joten voit sovittaa sijaisuuksien tekemisen hyvin muuhun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Sijaisena voit itse päättää milloin olet käytettävissä käytettävyyskalenterin avulla.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain asetusten mukaisesti. Huomioimme myös alan opiskelijat ja työkokemusta omaavat, sekä alalle soveltuvat ja siitä kiinnostuneet henkilöt.
Haastattelemme hakijat puhelimitse sitä mukaan, kun hakemuksia tulee. Katsomme työtodistukset ensimmäisen työkeikan yhteydessä.

Arvostamme sensitiivistä kykyä kohdata erilaisia lapsia, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyötaitoja lasten, perheiden ja työyhteisön kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä monipuolisissa tehtävissä lasten parissa.


Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Koskinen, sari.koskinen@asikkala.fi, 0447780326
Jaana Ritvanen, jaana.ritvanen@asikkala.fi, 0447780323

Lisätietoja

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut

Luonnonläheinen, 8200 asukkaan Asikkalan kunta sijaitsee Päijät-Hämeen maakunnassa, Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä. Kuntakeskus Vääksy on tunnettu huvilahistoriaa henkivästä vanhasta Vääksystä ja kauniista kanavamiljööstä. Kuntakokoon nähden Asikkalalla on monipuolinen palvelutarjonta ja kattava kouluverkko aina lukion ilmailulinjaa myöten. Kokeilumyönteisen ja ajassa elävän kunnan palveluksessa on noin 250 henkilöä. Asikkala on Suomen liikkuvin kunta, jonka tarjoamista eduista nauttivat niin kuntalaiset, vapaa-ajanasukkaat, paikalliset yritykset kuin kunnan työntekijät. Tervetuloa liikkuvaan Asikkalaan!


Osoite: Rusthollintie 2, 17200 Vääksy
Asikkalan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat