Varhaiskasvatuksen lyhytaikaiset sijaisuudet

Ylöjärven kaupunkiYlöjärven kaupunki, Sivistysosasto, VarhaiskasvatusYlöjärvi
Työavain: 
124711
Hakuaika alkaa: 
31.3.2017
Hakuaika päättyy: 
31.3.2022 15.00
Palkka: 
KVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Kokoaikatyö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
Sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

Ylöjärven kaupungin varhaiskasvatukseen rekrytoimme tarvittaessa työntekijöitä lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Haemme sijaisia lastentarhanopettajien ja lähihoitajien sijaisuuksiin kaupungin eri yksiköissä.
Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakija huolehtii itse hakemuksensa ja käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.
Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä kutsupalvelua, jonka kautta saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.
Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Liitä hakemukseen tutkintotodistuksesi pdf-tiedostona pätevyyden vahvistamiseksi. Sijaisena toimivien tulee esittää nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikosrekisteriote.
Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaan. Opiskelijoiden hakemukset otetaan myös huomioon.

Organisaation kuvaus

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Yhteystiedot

Päiväkotien johtajat