Open vacancy Lohjan kaupunki

Koulujen ja opetuksen keikkatyö

Lohjan kaupunkiLohjan kaupunki, Hyvinvointi, Kouluikäisten, nuorten ja heidän perheidensä peruspalvelutLohja
Työavain: 
LOH-04-155-13
Hakuaika alkaa: 
1.7.2013
Hakuaika päättyy: 
31.12.2018 23.00
Palkka: 
KVTES:n tai OVTES:n mukaan
Työn luonne: 
Tuntityö
Työsuhteen kesto: 
Keikkatyö
Työ alkaa: 
sopimuksen mukaan
Työn kuvaus

TULE KEIKKATYÖHÖN LOHJAN KAUPUNGILLE!

Keikkatyöntekijöitä tarvitaan iltapäivätoiminnan ohjaajiksi, koulunkäynninohjaajiksi ja opettajiksi mm. luokanopetukseen, erityisluokanopetukseen sekä perusopetuksen ja lukion aineenopetukseen. Osa toimipisteistä on ruotsinkielisiä.

Jalavan koulu on erityiskoulu, johon tarvitaan ohjaavaa opetusta ja erityistä tukea antavia työntekijöitä. Opetusmenetelmät tukevat toisiaan ja pohjautuvat ensisijaisesti oppilaiden kokemukselliseen oppimiseen.

Iltapäiväkerhon ohjaajan ja koulunkäyntiavustajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Opettajan kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaisesti. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajaksi aikovat. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Kaikilta sijaiseksi tulevilta vaaditaan 18 vuoden ikä ja tarkistetaan rikosrekisteritaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Rikosrekisteriote esitetään Lohja rekrylle työhaastattelussa tai sen jälkeen erikseen sovittuna aikana.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Jos olet kiinnostunut tekemään keikkatyötä, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Luemme hakemuksia säännöllisesti ja otamme yhteyttä haastatteluajan sopimiseksi. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteys Lohja rekryyn, puh. 044 374 6441 tai sijaisrekrytointi@lohja.fi

Organisaation kuvaus

Lohja on turvallinen järvikaupunki läntisellä Uudellamaalla, lähellä suurkaupungin sykettä. Tapahtumarikas Lohja sijaitsee keskeisellä paikalla eteläistä Suomea, noin puolen tunnin päässä pääkaupunkiseudusta.

Viihtyisät asuinympäristöt, monipuolinen kulttuuri, korkeatasoinen osaaminen ja kilpailukykyinen elinkeinoelämä luovat edellytykset asukkaiden ja työntekijöiden hyvinvoinnille.

Lohjan väkiluku on noin 48 000 asukasta ja kaupungin palveluksessa työskentelee yli 3 000 työntekijää.

Yhteystiedot

Lisätietoja keikkatyöstä:
Lohja rekry
Puh. 044 374 6441
sijaisrekrytointi@lohja.fi