Varhaiskasvatuksen henkilöstön sijaisuuksia - Karleby stad

Varhaiskasvatus on siirtynyt sähköisen rekrytoinnin käyttöön sijaisten rekrytoinnissa. Mikäli olet kiinnostunut sijaisuuksistamme täytäthän hakemuksesi tähän sijaisrekisteriimme. Tarvitsemme sijaisia varhaiskasvatuksessa seuraaviin tehtäviin: lastenhoitaja, lastentarhanopettaja, erityislastentarhanopettaja, avustaja, leikkikenttätyöntekijä ja perhepäivähoitaja.


Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ao. toimien kelpoisuusvaatimuksista annettujen asetusten mukaisesti. Myös muodollisesti epäpätevät hakijat voidaan ottaa huomioon sijaistarpeita täytettäessä.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja sijaisrekrytoinnista antavat varhaiskasvatuksen palvelupäälliköt:
etunimi.sukunimi(at)kokkola.fi
Pirjo Paavolainen, 044-7809162, Susanne Wickström 044-7809153
Satu Forsberg 044-7809886
Tuija Hakunti 044-7809102
Päiväkodin johtaja Riitta Paavolainen 040-4892106

Lisätietoja

Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on 46 000 asukkaan monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen tuotantorakenne. Kokkolan kaupungin sivistystoimen palveluksessa on n. 1200 henkilöä. Varhaiskasvatus on osa sivistystointa. Varhaiskasvatus on jaettu 5 palvelualueeseen, joissa on 22 kunnallista päiväkotia, joista osa on ruotsinkielisiä. Perhepäivähoitoa järjestetään jokaisella palvelualueella.

Kokkolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kokkolan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb