Skip to main content
test

Varhaiskasvatuksen sijaisrekisteriin voi ilmoittautua lyhytkestoisia sijaisuuksia varten. Sijaisuuksien pituudet vaihtelevat tarpeemme mukaan. Sijaisia tarvitaan varhaiskasvatuksen opettajille, varhaiskasvatuksen erityisopettajille, varhaiskasvatuksen lastenhoitajille ja varhaiskasvatuksen erityisavustajille.

Oletko sensitiivinen, kehitysmyönteinen, innovatiivinen ja huumorintajuinen varhaiskasvatuksen ammattilainen? Tulet helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittyä työssäsi jatkuvasti. Lapsi ja hänen tarpeensa ovat työsi keskiössä. Arvostamme hyvää asennetta, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Olet ottanut varhaiskasvatussuunnitelman haltuun ja osaat käyttää sitä työssäsi. Lapsen osallisuus, arviointi sekä inkluusio ovat koko Kajaanin varhaiskasvatuksen yhteisiä painopistealueita.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuslain 540/2018 luvun 6 mukaiset kelpoisuudet.

Yli puoli vuotta kestävät sijaisuudet ja vakituiset tehtävät laitetaan erilliseen hakuun. Nämä paikat tulevat auki Kuntarekryn ja TE-toimiston verkkosivuille.

Vaadimme kaikilta työntekijöiltämme rikosrekisteriotteen, joten se kannattaa hankkia jo valmiiksi.

Tekemällä hakemuksen, voit ilmoittautua sijaiseksi 1.8.2023-30.6.2024 väliselle ajalle. Ilmoitathan hakemuksessasi pystytkö ottamaan vastaan sijaisuuksia Otanmäen ja Vuolijoen päiväkodeilta. Teemme 1.8.2024 alkaviin sijaisuuksiin uuden hakuilmoituksen kesällä 2024.

Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kajaanin-kaupunki/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatuksen palvelupäällikkö Sipilä Riikka, p. 044 421 4307, riikka.sipila@kajaani.fi

Lisätietoja

Kajaanin kaupunki, Sivistystoimiala, Varhaiskasvatus

www.kajaani.fi


Osoite: Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani

Sinulle suositellut työpaikat