Skip to main content
test

Pidätkö vaihtelevista ja monipuolisista työtehtävistä? Haluatko olla avustamassa ja tukemassa lasta ja nuorta oppimisprosessin eri vaiheissa? Haemme koulunkäynninohjaajia sekä aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajia kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuuteen eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus järjestää ja kehittää kaupungin kasvatus- ja opetuspalveluita. Palvelukokonaisuuteen kuuluu varhaiskasvatus, perusopetus, lukiokoulutus ja yleissivistävä aikuiskoulutus, ammatillinen koulutus ja ruotsinkielinen kasvatus ja opetus.

Koulunkäynnin ohjaajan työ on oppimisen ohjaamista sekä lapsen ja nuoren toimintakyvyn tukemista. Tähtäimenä on luoda tukea tarvitsevalle oppilaalle turvallinen ja kannustava oppimisympäristö. Osallistut työssäsi oppilaiden kasvatusta, kuntoutusta ja koulutyötä koskevaan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Myös aamu- ja iltapäivätoiminnan suunnittelu ja toiminta kuuluvat työhösi.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto taikka ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus. Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat hakijat.

Tule tekemään kanssamme vaihtelevaa ja tärkeää työtä, jossa jokainen päivä on erilainen! Työ on itsenäistä, mutta sitä ei tarvitse tehdä yksin. Tarjoamme tueksesi moniammatillisen tiimin, jossa työskennellään suurella sydämellä.
Voit sovittaa sijaisuuksien tekemisen hyvin muuhun elämäntilanteeseesi sopivaksi. Sijaisena voit itse päättää milloin olet käytettävissä käytettävyyskalenterin avulla.

Tervetuloa osaksi ammattitaitoista, innostunutta ja sitoutunutta henkilökuntaamme!

Kiinnostuitko tehtävistämme? Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Jätä sijaishakemus" -linkin kautta. Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Ota käyttäjätunnus ja salasana talteen itsellesi.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mahdolliset lisätiedot oppilaitoksista.
https://www.turku.fi/ota-yhteytta

Lisätietoja

Turun kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen palvelukokonaisuus

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Rekommenderade jobb