Skip to main content
test
Ruokapalvelun sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Elinikäistä hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellesi!

Me Kylän Kattauksessa tuotamme ruokapalveluja päiväkoteihin, kouluihin, vanhus- ja vammaispalveluihin ja sairaalaan noin 300 keittiöalan ammattilaisen voimin kolmessa keskuskeittiössä ja 82 palvelukeittiössä. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi. Olemme Jyväskylän kaupungin liikelaitos.

Oletko Sinä meidän uusi työkaveri?
Haemme lyhyisiin ja pitkäaikaisiin sijaisuuksiin työntekijöitä ruokapalvelualan perustehtävissä ateriatuotannossa, asiakaspalvelussa, astiahuollossa ja puhtaanapitotöissä. Sijaisuudet sopivat hyvin moneen erilaiseen elämäntilanteeseen esimerkiksi opiskelijoille tai muille ruokapalvelualasta kiinnostuneille. Vuoroja on tarjolla arkisin sekä viikonloppuisin aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Kohteemme sijaitsevat Jyväskylän ja Korpilahden alueella, ja pääset itse vaikuttamaan sinulle sopivimpaan työskentelypaikkaan.

Odotamme, että olet suorittanut ravintola- ja catering-alan perustutkinnon / vastaavan aiemman tutkinnon, sinulla on kokemusta keittiöalan tehtävistä tai harkitset kouluttautumista keittiöalalle. Palveluvastaavan tehtäviin edellytämme soveltuvaa AMK-tutkintoa tai työnjohdollista koulutusta. Sinulla on myös hygieniapassi. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja tartut työhön innolla.

Tervetuloa meille töihin!

www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merja Tarasow, vastaava palvelupäällikkö sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokailu
puh. , 050 5603 831
Sanna Valkonen, vastaava palvelupäällikkö lasten ja nuorten ruokailu
puh. 050 311 8712
kylankattaus.rekrytointi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Kylän kattaus liikelaitos, Jyväskylän kaupungin ruokapalvelu

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat