Skip to main content
test
Ruokapalvelun sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Kylän Kattaus - Hyvinvointia ja huolenpitoa arjessa Sinun lautasellesi!

Me Kylän Kattauksessa tuotamme ruokapalveluja päiväkoteihin ja kouluihin noin 250 keittiöalan ammattilaisen voimin kahdessa keskuskeittiössä ja 82 palvelukeittiössä. Meille on tärkeää asiakkaidemme kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ekologinen kestävyys - toimimme vastuullisesti asiakkaamme parhaaksi. Olemme Jyväskylän kaupungin liikelaitos.

Oletko Sinä meidän uusi työkaveri?

Haemme erimittaisiin sijaisuuksiin työntekijöitä ruokapalvelualan perustehtäviin palvelu- ja tuotantokeittiöihin, asiakaspalvelu, astiahuolto ja puhtaanapitotehtäviin. Sijaisuudet sopivat hyvin moneen erilaiseen elämäntilanteeseen esimerkiksi opiskelijoille tai muille ruokapalvelualasta kiinnostuneille. Sijaisuudet ovat usein osa-aikaisia ja sijoittuvat pääsääntöisesti klo 7-15.30 välille. Kohteemme sijaitsevat laajalla Jyväskylän alueella, ja pääset itse vaikuttamaan sinulle sopivimpaan työskentelypaikkaan. Kouluja ja päiväkoteja sijaitsee mm. Korpilahdella, Säynätsalossa, Tikkakoskella, Palokassa, Vaajakoskella ja kaupungin keskustan alueella.

Toivomme, että olet suorittanut ravintola- ja catering-alan perustutkinnon / vastaavan aiemman tutkinnon tai sinulla on kokemusta keittiöalan tehtävistä tai harkitset kouluttautumista keittiöalalle. Palveluvastaavan tehtäviin edellytämme soveltuvaa esimiestutkintoa ja kokemusta esihenkilönä toimimisesta. Sinulla on myös hygieniapassi. Olet asiakaspalveluhenkinen, reipas ja tartut työhön innolla, etkä pelkää fyysistä työtä.

Tehtävän palkkaus riippuu valittavan henkilön aiemmasta kokemuksesta ja työtuntien määrästä. Esimerkiksi meillä ilman alan koulutusta tai aiempaa kokemusta ruokapalvelualalta avustavissa ja rajatuissa tehtävissä työskentelevän kokoaikaisen sijaisen tehtäväkohtainen palkka on 1897,88€/kk. Kokemuksen karttuessa myös palkkataso nousee. Puolestaan kohteissa, jossa työskennelläkseen edellytämme ruokapalvelualan perustutkintoa, on kokoaikaisen sijaisen tehtäväkohtainen palkkaus kokemuksesta riippuen 1953,39-2059,71 euroa. Lisäksi maksamme mahdollista 5% tai 8% kokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella. Osa-aikaisissa tehtävissä palkka on suhteessa tehtyjen tuntien määrään.

Tervetuloa meille töihin!

www.jyvaskyla.fi/ruokapalvelu

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Mari Maljonen ruokapalveluesihenkilö puh. 040 746 8893
Meiju Viiru ruokapalveluesihenkilö puh. 050 477 1797
Sanna Valkonen, palvelupäällikkö puh. 050 311 8712
kylankattaus.rekrytointi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Kylän Kattaus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat