Skip to main content
test
Sosionomien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

SOSIONOMI - TULE MEILLE SIJAISEKSI!

Sosionomeille on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia mm. lastensuojelun yksiköissä, vammaispalveluissa sekä ikääntyneiden palveluissa. (varhaiskasvatuksen sosionomit voivat hakea varhaiskasvatuksen opettajan sijaishaussa - yksi hakemus järjestelmään riittää)

Etsimme sijaisuuksiin sosionomeja (AMK) tai vastaavan aiemman opistotason tutkinnon omaavia. Sijaisuuksia pystyt tekemään myös alan opiskelijana - samalla keräät hyödyllistä työkokemusta ja tutustut eri yksiköiden toimintaan.

Lastensuojelun yksiköissä sijaiseksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi). Vammaispalveluiden sijaisuuksiin vaaditaan 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n sekä 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa, josta tulee toimittaa työhönsopivuuslausunto.

Varaathan hakemuksen jättämisen jälkeen haastatteluajan Jyväskylän kaupungin rekrytoinnista. Haastattelut järjestetään vain ajanvarauksella.

Ajanvaraus ja puhelinpalvelu:
Ensisijaisesti sähköpostitse: sijaisrekrytointi(at)jyvaskyla.fi
Palvelemme sinua myös puhelimitse numerosta 014 266 0895 (puhelusi rekisteröityy ja mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi, pyrimme soittamaan sinulle takaisin mahdollisimman pian).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupungin rekrytointi
Kilpisenkatu 1, 2krs
puh. 014 266 0895
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi (Jos linjoillamme on ruuhkaa, ota yhteyttä sähköpostitse)
www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 9000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat