Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen opettajien sijaisuudet - Jyväskylän kaupunki

Tule meille varhaiskasvatuksen opettajaksi!

Haemme osaajia varhaiskasvatuksen opettajien ja erityisopettajien eripituisiin ympärivuotisiin sijaisuuksiin. Erityisesti etsimme tekijöitä syksy-, talvi- ja kevätkaudelle pidempiin sijaisuuksiin.

Varhaiskasvatuksen ensisijaisena tavoitteena on edistää lasten kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja sekä innostusta kehittää varhaiskasvatustoimintaamme yhdessä muun henkilöstön kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen pätevyys. Meillä pääset tekemään sijaisuuksia, kun varhaiskasvatuksen pääaineopiskelijana olet suorittanut varhaiskasvatustieteen perusopinnot tai sosionomiopiskelijana, kun olet suorittanut perusopinnot ja suuntautumassa varhaiskasvatukseen.

Kerro hakemuksessasi osaamisestasi ja siitä, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Voit myös liittää hakemuksellesi todistuksen opinnoistasi / opintorekisteriotteen / tutkintotodistuksen, mutta huomioithan, että peität liitetiedostosta henkilötunnuksesi.

Ennen sijaisuuden aloittamista tulee sijaisen esittää lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.jyvaskyla.fi/varhaiskasvatus/varhaiskasvatus-jyvaskylassa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jyväskylän kaupunki / Rekrytointi
sijaisrekrytointi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Varhaiskasvatus

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on yli 5000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

www.jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka Jyväskylän kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat